"Milinković Savić nije na prodaju"

Autor:

Sport

09.12.2017

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Milinkovi-Savić je zaludeo čitavu Evropu, ali on za sada nije na prodaju ni po koju cenu, potvrdio je Mateja Kežman, koji pak nije negirao da je na njegovu adresu stigla ponuda Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Kežmana su posebno naljutile glasine da će super agent Žorž Mendeš pomoći Murinjo da ostvari svoju veliku želju i dovede Sergeja na Old Traford.

- Jedina osoba koja može da radi i pregovara u ime Milinković-Savića sam samo ja - podvukao je Kežman za Tutomerkato i nastavio:

- Sve što čitam u medijima je pogrešno iz više razloga i stavlja Lacio u nepotreban pritisak, što može negativno da se odrazi na savršenu atmosferu u svlačionici. Sergej i Lacio imaju zajedno fenomenalnu sezonu i to treba da se poštuje - naglasio je Kežman.

On ipak nije negirao da je na njegovu adresu stigla ponuda iz Mančestera.

- Da li smo dobili ponudu od Junajteda? Kao što sam milion puta rekao, Sergej trenutno nije na prodaju ni po koju cenu. Ovo je apsolutno pogrešan trenutak da se priča o njegovom transferu - zaključio je Kežman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading