(VIDEO) ĐUKIĆ UOČI DUELA SA NAPRETKOM: Ne smemo da dozvolimo Zvezdi da odmakne

Autor:

Sport

09.12.2017

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da crno-beli moraju da idu na pobedu na meču protiv Napretka u 21. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Đukić uoči duela sa Napretkom

- Moramo da se maksimalno koncentrišemo, jer Napredak je ozbiljna ekipa koja jako dobro igra kontre i odlično se brani. Ne smemo da dozvolimo Crvenoj zvezdi da odmakne, odnosno moramo da u derbi uđemo sa makar istom bodovnom razlikom kao sada, tako da u Kruševac idemo na pobedu. Očekuje nas ozbiljna ekipa od koje je Zvezda izgubila, a posle evropske utakmice - rekao je Đukić.

Partizan će u nedelju gostovati u Kruševcu ekipi Napretka. Crno-belima ovaj duel dolazi posle ubedljivog poraza od Dinama u Kijevu (1:4).

- Mislim da taj poraz neće stvarati probleme... Kada pogledate rezultat 4:1 pomislite da je bila velika nesreća, ali fudbalski nije bila. Po igri smo bili egal protivnik, kako u posedu, tako i u šansama... Golovi su ti koji odlučuju utakmicu i tom u tom kontekstu nismo bili koncentrisani. Nismo bili dovoljno dobri. Nismo bili na visina zadatka u odbrani. Izgubili smo utakmicu koju možete da izgubite, jer smo se već plasirali i ona ne boli toliko - rekao je Đukić i dodao da ga raduje dobra igra Sejdube Sume u Kijevu.

On je dodao da još uvek ne zna s kojim timom će igrati protiv Napretka, zbog velikog broja povreda.

- Napredak je sposobna ekipa, ima dobrog trenera, vrhunske igrače, sjajnu kontru. Imaju profil igrača koji su brzi, koristiće to da nas ugroze. Teško gostovanje nas očekuje. Pouke su da nema malih utakmica i ukoliko nisi fokusiran može da bude nezgodno - naveo je trener Partizana.


Dotakao se i fudbalera Napretka Nikole Mitrovića koga je trenirao u prvom mandatu u Partizanu, strelca gola protiv Zvezde.

- Imao sam ga u svojim redovima. Imao sam ga u prvom mandatu i drago mi je da je doprineo da se stabilizaciju i budu redovan superligaš - zaključio je Đukić i rekao da se apsolutno zalaže za VAR sistem na kome insistira Partizan u domaćem fudbalu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading