OGLASIO SE I PRVI ČOVEK PARTIZANA Vučelić: Ispad u Kijevu brutalan, hvala Vučiću!

Autor:

Sport

09.12.2017

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić ocenio je da je napad na ekipu TV Partizana u četvrtak u Kijevu bio brutalan i da nema veze sa sportom, i rekao da je reakcija predsednika Srbije Aleksandra Vučića odgovorna i dobrodošla.

RepublikaFoto: Starsport
Vučelić je osudio napad u Kijevu

Predsednik Vučić prethodno je izjavio da će naši državni organi od ukrajinskih vlasti zatražiti privođenje i procesuiranje svih huligana odgovornih za napad na ekipu TV Partizan u Kijevu pred meč sa Dinamom u Ligi Evrope i da će se pomno pratiti njihovi potezi povodom tog slučaja.

- Reakcija predsednika Vučića je za svaku pohvalu, brižna i dirljiva i hvala mu u ime Partizana i svih naših navijača. To je odgovorna reakcija odgovornog čoveka, pokazatelj da je pravi predsednik svih nas - rekao je Vučelić Tanjugu.

Vučelić je dodao da se oseća loše i uznemireno zbog napada na snimatelja i montažera klupske televizije N.P. i N.B.

- Naša ambasada je preduzela korake, uskoro i zvanično. To je bio divljački ispad, brutalan i nema veze sa sportom. Svi smo bili potrešeni, uprava i igrači.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prethodno je izjavio da će se pomno pratiti svaki potez ukrajinskih vlasti oko ovog slučaja.

- Upotrebićemo sva raspoloživa sredstva da se nasilnici koji su brutalno napali naše ljude privedu pravdi - rekao je Vučić za Novosti odgovarajući na pitanje lista da li će zvanični Beograd preduzeti neke korake da se pronađu napadači na ekipu TV Partizan u Kijevu.

N.P. i F.B. u četvrtak samo nekoliko sati pre utakmice između Dinama i Partizana pretučeni su ispred hotela u kojem je bila smeštena ekspedicija crno-belih, a na sebi nisu čak imali ni obeležja kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
dada

09.12.2017 18:07

Napad mora biti kaznjen..

milos

09.12.2017 18:30

Prava reakcija Predsednika!

Joca

09.12.2017 18:36

Iskreno se nadam da će ukrajinske vlasti korektno odraditi svoj posao, i kazniti odgovorne za taj divljački napad.

nela

09.12.2017 18:42

Nadam se da će biti uhapšeni što pre.