(VIDEO) BORUSIJA TONE: Verder odneo bodove iz Dortmunda, nova pobeda Bajerna

Autor:

Sport

09.12.2017

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna pobedili su u Frankfurtu ekipu Ajntrahta 1:0 u meču 15. kola Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Bajerna

Jedini gol na utakmici postigao je Arturo Vidal u 20. minutu. Fudbaler Ajntrahta Luka Jović ušao je u igru u 71. minutu, dok je Mijat Gaćinović bio na klupi za rezerve.

Verder je u Dortmundu pobedio Borusiju 2:1. Verder je poveo golom Maksimilijana Egeštajna u 26. minutu, da bi Borusija preko Pjer-Emerik Obamejanga izjednačila u 57, ali je trijumf gostima doneo Teodor Gebre Selasije u 65. Borusija je ostala na samo dve pobede u poslednjih 13 utakmica u svim takmičenjima. "Milioneri" za trijumf u domaćem prvenstvu ne znaju od kraja septembra i utakmice protiv Augsburga.

Lajpcig i Majnc igrali su 2:2. Vicešampion Nemačke poveo je golom Kevina Kampla u 29. minutu, da bi Majnc pogotkom Robina Kuaisona u 39. došao do izjednačenja. Majnc je poveo 2:1 u poslednjim trenucima prvog poluvremena preko Tima Vernera iz jedanaesterca. Gosti su golom Emila Bergrena u 87. minutu došli do izjednačenja.

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha i Šalkea odigrali su 1:1. Kristof Kramer je doneo prednost Borusiji u 24. minutu, a izjednačenje i bod Šalkeu autogolom Janik Vestergard u 62. minutu.

Hamburger i Volfsburg igrali su bez golova.

Prvo mesto na tabeli drži Bajern sa 35 bodova, dok je Lajpcig drugi sa 27.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading