Mario nikako da odraste: BALOTELI IZAZVAO POŽAR U KUĆI VATROMETOM!

Autor:

Sport

09.12.2017

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Nice Mario Baloteli ima dugu istoriju incidenata i nestašluka u svakoj ekipi gde je nastupao, a neretko su ga treneri terali iz tima zbog njegovih bubica u glavi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Baloteli ima dasku manjka u glavi

Roberto Manćini trenirao je Marija Balotelija pre nekoliko sezona u Mančester sitiju, a nedavno je otkrio jednu od anegdota iz tog perioda koji najbolje pokazuje koliko je "Super Mario" nezrela ličnost.

Incident se dogodio pre šest godina dan pred veliki gradski derbi između Sitija i Junajteda. "Građani" su zabeležili ubedljivu pobedu 6:1, a Baloteli je bio igrač utakmice i strelac dva gola.

- Dan pre derbija me je pozvao i tražio razgovor. Rekao mi je da je imao požar u kući, koji su izazvali njegovi prijatelji dok je on spavao. Međutim, znao sam da je zapravo Mario želeo da vidi kako je to kad se vatromet zapali u kući - izjavio je Roberto Manćini.

Italijan je sada trener Zenita, a Baloteli igrač Nice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading