(VIDEO) RASPAD SISTEMA U PARTIZANU: Crno-beli se obrukali protiv Napretka

Autor:

Sport

10.12.2017

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana poraženi su u Kruševcu od ekipe Napretka 2:1 u meču 21. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Partizan je poražen od Napretka

Crno-beli su imali inicijativu u Kruševcu, ali su se ispromašivali i na kraju su zasluženo poraženi. Partizanova odbrana je ponovo napravila veliki broj grešaka, što je doprinelo da crno-beli dožive novi poraz i to uoči duela sa Crvenom zvezdom.

Golove za Napredak postigli su Aleksa Vukadinović u 34. i Uroš Đerić u 54. minutu, dok je jedini gol za Partizan postigao Marko Jevtović iz jedanaesterca u 60. minutu.

Partizan je drugi na tabeli sa 47 bodova, dok je Napredak sedmi sa 31 bodom.

Utakmica je odigrana po izuzetno teškom terenu, a meč je kasnio sa početkom sedam minuta, jer su navijači domaćeg tima grudvama gađali golmana Partizana Vladimira Stojkovića. Tokom utakmice i Grobari su izazvali prekid, jer glavni sudija Milorad Mažić nije želeo da dozvoli igru dok sa južne tribine nije uklonjen uvredljiv transparent na račun Sudijske komisije FSS. 


Partizan je bolje ušao u meč, a crno-beli nisu iskoristili brojne šanse, koje su imali  Ognjen Ožegović, Leandre Tavamba i Nemanja Miletić. Napredak je kaznio promašaje gostiju u 34. minutu. Nikola Boranijašević je prošao po desnoj strani, ubacio je loptu u sredinu, koja je došla do Vukadinovića. Njemu nije bilo teško za zatrese mrežu gostiju. Napredak je novu šansu imao samo četiri minuta kasnije, a Stojković je zaustavio udarac Vojvodića.

Već na startu drugog poluvremena, Partizan je imao šansu za izjednačenje, a u 48. minutu obrukao se Tavamba. Napredak je u 54. minutu poveo 2:0. Alivodić je dodao loptu do Boranijaševića, a on je asistirao Đeriću, koji je zatresao mrežu Stojkovića.

Mažić je u 59. minutu dosudio penal nakon što je Boranijašević oborio Miletića. U tom trenutku Sejduba Suma i Ožegović posvađali su se ko će izvesti penal. Na kraju je loptu uzeo Jevtović i pogodio za 1:2.

Partizan je do kraja utakmice napadao, ali nije uspeo da postigne još neki gol. Napredak je u 95. minutu imao veliku šansu da uveća vođstvo, ali se Alivodić obrukao.

Navijači Partizana su na kraju meča skandirali "Đukiću, odlazi"!

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading