(VIDEO) Liverpul se ispromašivao u gradskom derbiju, RUNI DONEO REMI EVERTONU!

Sport

10.12.2017

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula i Evertona su u okviru 16. kola Premijer lige podelili bodove, a ovim rezultatom daleko zadovoljniji mogu da budu "Karamele", koje su praktično bez igre došle do boda protiv tima Jirgena Klopa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah je postigao jedan pogodak protiv Evertona, ali nedovoljno za pobedu

"Redsi" su u prvom delu igre imali apsolutnu terensku inicijativu, držali su loptu veći deo vremena u nogama, ali niti jednu od nekoliko prilika, pre svih Salaha, nije našla put do mreže golmana Evertona Pikforda.

Ali u 42. minutu je konačno zid gostiju probijen i domaći navijači su proslavili prvi pogodak na susretu. Iako tada nije izgledalo tako, ispostavilo se da je to bilo jedino slavlje na ovom meču fanova Liverpula.

U drugom delu igre Liverpul se za sve pitao, pravio šanse i dobre akcije, dok je Everton svesno morao da prepusti inicijativu domaćinu na "Enfildu". Ipak, u 74. minutu ukazala se prilika za dobar napad, Lovren nije dobro odreagovao, pa je bez preterane potrebe srušio jednog od protivničkih fudbalera.

Runi je preuzeo odgovornost, i kao često u svojoj karijeri, zadao Liverpulu težak udarac. Poravnao je rezultat špic Evertona sa bele tačke i postavio konačan rezultat gradskog derbija Liverpula danas.

Liverpul je ovim bodom ostao 4. na tabeli sa bodom ispred Arsenala, dok je Everton nakon klimavog starta počeo da se penje na tabeli Premijer lige, pa sada zauzima 10. poziciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading