(VIDEO) GVARDIOLA NADMUDRIO MURINJA: Siti je gazda u Mančesteru!

Autor:

Sport

10.12.2017

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su na Old trafordu ekipu Mančester junajteda 2:1 u derbi meču 16. kola engleske Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Otamendi slavi pobedu Sitija

Golove za Siti postigli su Silva u 43. i Otamendi u 55. minutu. Jedini strelac za Junajted bio je Rašford u 45. minutu. Siti je prvi na tabeli sa 46 bodova, dok je Junajted drugi na 35. 

Ekipi Pepa Gvardiole ovo je bila 14. uzastopna pobeda u Premijer ligi, što nijednom timu pre nije pošlo za rukom. Nemanja Matić odigrao je ceo meč za Mančester junajted.

Najveći tragičar današnjeg derbija bio je Romelu Lukaku, pošto je Siti oba puta do gola došao posle njegovih loših intervencija u sopstvenom petercu.

Siti je bolje ušao u utakmicu, a prvu šansu imali su gosti u 15. minutu kada je De Brujne šutirao preko prečke. Gosti su nastavili sa dobrom igrom, a šansu nisu iskoristili Sterling i Gabrijel Žesus. Usledio je period mirne igre, a Siti je imao veliku šansu u 42. minutu. De Hea je zaustavio udarac Sanea. 

Siti je poveo u 43. minutu. Silva je iskoristio grešku odbrane domaćeg tima i doveo je svoj tim u vođstvo.

 

Junajted je izjednačio u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Pogrešila je odbrana Sitija, a Rašford je zatresao mrežu Sitija.


Siti je ponovo poveo u 55. minutu. Lukaku je ponovo pogrešio, a lopta je došla do Otamendija koji je zatresao mrežu De Hee.

 


U nastavku meča usledilo je po nekoliko polušansi oba tima, a najveću priliku za izjednačenje propustili su Lukaku i Mata u 85. minutu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading