Pešić: NADAM SE GOLU U HUMSKOJ!

Autor:

Sport

10.12.2017

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Pešić postigao je dva pogotka u poslednjem prvenstvenom duelu protiv Borca čime je stigao do kote 17 u domaćem šampionatu i tako postao najbolji strelac ekipe, ali i Super lige. Sjajni napadač je očigledno zadovoljan nakon pobede protiv Borca, ali upozorava saigrače da tek predstoje pravi izazovi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pešić doživeo preporod u crveno-belom dresu

- Uvek je teško igrati prvu utakmicu posle Evrope. Imali smo nekoliko izmena jer smo morali da uđemo ozbiljno, posle iscrpljenosti, fizičke i emotivne. Sve se lepo završilo, i sada se spremamo za derbi. Imao sam mnogo prilika, jednu stopostotonu, kada sam levom loše šutnuo, jer baš se tu neka rupa zadesila i lopta je odskočila. Ali, dobro, dao sam kasnije i vratilo se - istakao je Pešić.

Zvezda je pobedom nad Borcem i zvanično overila jesenju krunu u Super ligi, a u sredu ih čeka "večiti derbi" na stadionu najvećeg rivala. Partizan će učiniti sve da ispravi bled utisak u poslednjih nekoliko utakmica, a Pešić je najavio tvrd meč.

- Naravno, voleo bih da dam gol na derbiju, to je moj posao, ali stvarno na toj utakmici nije važno ko će dati gol, gledaću maksimalno samo da pomognem kako bismo uzeli sva tri boda. Biće teška utakmica, Partizan je ozbiljna ekipa sa dobrim individualcima, ali i mi smo. Igramo lep fudbal i mi i oni, jeste da sada zaostaju devet bodova, ali to se brzo nadoknadi. Očekujem tvrdu utakmicu, možda ne lepu za oko, ali to je derbi - izjavio je Pešić.

Zvezdin špic je otkrio gde leži najveća snaga time ove jeseni.

- Prija mi ekipa, i u svlačionici smo svi kao jedan, ne samo na terenu. I šef je bio uz mene od početka kada i nisam bio fiizčki spreman, mogu slobodno da kažem da me je vratio u život. Još samo u sredu da sve završimo kako treba - zaključio je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading