ĐUKIĆ: Priželjkivali smo Viktoriju, i familiju ćemo im upoznati

Autor:

Sport

11.12.2017

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izneo je svoje impresije posle žreba u Nionu. Crno- beli će u prvoj eliminacionoj utakmici Lige Evrope igrati protiv Viktorije Plenj.

RepublikaFoto: ST/ E. SELMANI
Miroslav Đukić

- Sigurno da smo zadovoljni žrebom, kao što su iz Viktorije. Priželjkivali smo jedni druge verovatno. Neće biti lako, oni su prvaci Češke. Nas uvek kače prvaci zemalja, imaju mnogo pobeda. Biće teško da ih eliminišemo. Zaista, to će biti izjednačena utakmica, šanse su 50:50 - kazao je Đukić odmah nakon žreba.

Imaće crno-beli dovojno vremena do prve utakmice da dobro prostudiraju rivala.

-  Nemam sad informacije o njima, a do 15.februara ćemo imati priliku da ih upoznamo. Da upoznamo familiju što se kaže. Da je neko od zvučnih došao, hteli smo Milan. Veliko ime. 

Nema sumnje, crno-beli će se tokom zime pojačati za duel za Viktorijom.

- Sigurno će Partizan  tokom zime pokušati da se pojača, da popravi to što mu nedostaje. Ipak, zadovoljni smo ekipom, kada odradimo pripreme sve će biti bolje. Nismo favoriti, šanse su 50:50. Nema lakih rivala, šanse su podeljene, treba ozbiljno pristupiti protivniku - poručio je trener šampiona Srbije.

Zvezda će u nokaut fazi igrati protiv CSKA. 

- Ruske ekipe su nezgodne, Zvezdi neće biti lako, dobila je ozbiljnog protivnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading