FUDBALERI ZVEZDE SLOŽNI: Šanse su podjednake, ali neka i CSKA dođe sa drugim timom

Autor:

Sport

11.12.2017

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković izjavio je da će crveno-beli igrati protiv CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Igrači Zvezde su pratili žreb na stadionu "Rajko Mitić"

- Imao sam neki pozitivan osećaj da će nam oni biti, očekuje nas zanimljiv dvomeč. Naša prednost će biti što prvi meč igramo na Marakani i imamo dovoljno odmora da se pripremimo. Ja sam ovde baš pre nego što su počele kuglice da se izvlače i kad su izvukli oni su počeli svi 'Aaaaa, pogodio si, pogodio si'. Bio sam srećan - kazao je Stojković. 

On je rekao da je želeo da Partizan igra sa Arsenalom.


- I Radonja i ja, baš da se izmere i oni sa Arsenalom, sa drugim timom Arsenala. Mislim da su izvukli dosta težeg protivnika nego što je Arsenal, po mom mišljenju - dodao je Stojković koji očekuje podršku navijača Spartaka. 

- Sigurno da ćemo i tamo imati vrhunsku podršku od bratskog kluba Spartaka, to će biti sigurno fenomenalna organizacija i podrška i drago mi je što će naši navijači zajedno sa Spartakovim moći da navijaju - kazao je Stojković. 

On je reagovao na opaske da je Zvezda igrala protiv drugog tima Arsenala i Kelna.


- Ma mi smo uvek igrali protiv drugog tima nekog.. da l' drugi tim Arsenala, drugi tim Kelna, drugi tim Krasnodara, uvek je neki drugi tim bio, a mi smo ih izbacivali; pa neka dođe i CSKA sa drugim timom, nema problema - rekao je Stojković.

Vujadin Savić kaže da očekuje veliki broj navijača u Rusiji.

- Mogli smo da izvučemo i težeg protivnika, ali i lakšeg. Raduje me što idemo u Rusiju, pravoslavnu državu i što ćemo sigurno tamo da imamo podršku naših navijača. Vrlo bitan faktor je što je njima, kao i nama, tada pauza u prvenstvu. Prema mom mišljenju šanse su pola-pola. Nadam se da, posle Krasnodara, možemo da izbacimo još jedan ruski klub. Oni jesu mnogo finansijski nadmoćniji od nas,ali pokazali smo mnogo puta da novac ne igra glavnu ulogu, već srce i duša, kao i kvalitet na terenu. Verujem da naša ekipa to ima - rekao je Savić.

Aleksandru Pešiću se nije ispunila želja kada je Zvezdin rival u pitanju, ali veruje da njegova ekipa može da se nosi sa moskovskim klubom.

- Lično sam priželjkivao da dobijemo Atalantu, moj bivši klub, a posle njih sam imao samo želju da to bude ekipa koja isto počinje prvenstvo kada i mi, da ne bude tim koji je u jeku sezone. Po tome nam CSKA odgovara, njihova prolećna polusezona kreće tek 4. marta. Na njihovom terenu će nam sigurno niska temperatura biti veliki problem, oni su navikli na takve uslove, ali mi se spremamo na isti način, dajemo sve od sebe u kakvim god uslovima da radimo - rekao je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading