Ovaj igrač Partizana je već igrao protiv Plzenja, I OD NJIH JOŠ IMA NOĆNE MORE!

Sport

12.12.2017

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jučerašnjeg žreba za 1/16-finala Lige Evrope u taboru Partizana je bilo dosta osmeha zbog toga što su ih kuglice spojile sa češkom Viktorijom iz Plzenja. Međutim, jednom fudbaleru iz tima Miroslava Đukića nije bilo baš prijatno.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Ožegović će biti posebno naoštren za Plzenj

Napadač crno-belih Ognjen Ožegović odmerio je pre dve i po godine snage sa češkim timom dok je nastupao za Vojvodinu i u dva susreta ne da nisu ostvarili pobedu, nego nisu postigli ni gol.

Tada je u plej-ofu za Ligu Evrope Vojvodina doživela dva poraza od Viktorije, na gostovanju 3:0, a zatim i u Novom Sadu sa 0:2, pa sada Ožegović ima silan motiv da se osveti Česima za ova dva šamara iz perioda dok je bio "Lala".

Iz tadašnje ekipe Viktorije je verovatno najbolje zapamtio Jana Kopica, koji je bio dvostruki strelac na ''Dosan Areni'' u Plzenju i praktično zatvorio Vojvodini vrata Lige Evrope.

Iz te ekipe, Jan Kopic je i dalje standardni prvotimac Viktorije, kao i David Limberski, Patrik Hrošovski, Danijel Kolar, tu je i golman Kozačik...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading