Iliev: ZVEZDA ĆE CRĆI!

Autor:

Sport

12.12.2017

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, preterao je i bespotrebno pominjao Crvenu zvezdu u slavlju posle pobede nad Jang Bojsom i plasmana u nokaut fazu Lige Evrope.

RepublikaFoto: nstagram.com/wislakrakowsa
Ivica Iliev
"Crno-beli" su pobedom kod kuće od 2:1 šesti put u istoriji prošli u šesnaestinu finala, a nekoliko nedelja kasnije pojavio se video iz lože stadiona Partizana u kojem se vide čelnici kluba koji slave.

Pošto je sudija označio kraj utakmice, počelo je veliko slavlje u loži u kojoj su, između ostalih, bili predsednik Milorad Vučelić, Ivan Ćurković, Željko Pantić i Ivica Iliev, koji je bio najglasniji. 

On je, vičući spomenuo i najvećeg rivala Crvenu zvezdu koja u tim trenucima još nije obezbedila prolaz dalje. 


"Zvezda će crćiiii", vikao je Iliev. 



Nakon toga su i "crveno-beli", pobedom nad Kelnom u poslednjem kolu, došli do šesnaestine finala drugog po jačini evropskog takmičenja, a u ponedeljak saznali i rivale – Partizan će igrati protiv Viktorije Plzenj, dok će Zvezda na megdan moskovskom CSKA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading