Maksimović napušta Napoli

Autor:

Sport

13.12.2017

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Napoli je stigao kao najskuplji srpski fudbaler u istoriji, a sada je ponuđen kao deo trampe za drugog igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Maksimović nije u planovima Sarija

Reprezentativac Srbije Nikola Maksimović ponuđen je kao deo trampe za Domenika Berardija, prenose italijanski mediji.

Maksimovića je Napoli jurio u tri prelazna roka. Slali su Napolitanci veliki broj ponuda na adresu Torina i tek u finišu letnjeg prelaznog roka 2016. godine doveli ga za 25.000.000 evra plus bonuse i Valdifjorija čija vrednost je iznosila 3.500.000 evra. 

Mauricio Sari se uglavnom prošle sezone oslanjao na Kulibalija i Albiola, a veću minutažu od Maksimovića je imao i Vlad Kirikeš. Maksimović je odigrao samo dva meča za Napolitance u ovoj sezoni i razlaz je neminovan

Sada je izvesno da će Nikola napustiti Napoli, a lokalna štampa navodi da je ponuđen u trampi za Sasuolovog napadača Domenika Berardija.

Berardi je velika Sarijeva želja, a klub sa San Paola je i letos pokušavao da ga dovede. Međutim, Sasuolo je tada tražio prevelikih 40.000.000 evra. Situacija se od tada promenila, Berardiju je cena malo i opala, a Napoli je spreman da već u januaru ponudi novac i Maksimovića u zamenu za napadača. Opcija je i da Napolitanci ponude pare i Lorenca Tonelija umesto Maksimovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading