Sportska izjava Savića: Bio je penal!

Autor:

Sport

13.12.2017

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč kojim je spuštena zavesa na jesenji deo šampionata u Super ligi između večitih rivala završen je rezultatom 1:1. Partizan je poveo golom iz penala u 62. minutu, a Savić je nesmotreno startovao na Ožegovića. Zvezdin štoper priznao je posle utakmice da je pogrešio.

RepublikaFoto: Starsport
Trenutak kada Suma postiže gol iz penala

On je izjavio da uopšte ne sumnja u odluku glavnog sudije Milorada Mažića, koji je dosudio najstrožu kaznu u korist Partizana, koju je Sejduba Suma pretvorio u pogodak.

- Mislim da je bila dobra utakmica, imali smo i mi i oni dobre šanse da pobedimo... Posle 22 godine ja sam baš skrivio taj penal. Mislim da je bio penal, opravdano je sviran. Čim Mažić svira znači da je penal i tu nema diskusije - bio je otvoren Savić posle utakmice.

Ovim remijem Zvezda je zadržala devet bodova prednosti u odnosu na Partizan, a sada sledi prvenstvena pauza do februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading