PANTIĆ: Morali smo da pobedimo; TAVAMBA: Razočaran sam rezultatom

Autor:

Sport

13.12.2017

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Pantić nakon remija sa Zvezdom u 156. derbiju 1:1 žali za propuštenim šansama, dok je Leandre Tavamba razočaran rezultatom.

RepublikaFoto: instagram.com/fkpartizan
Danilo Pantić

- Korektna igra, fer plej sa obe strane. Dobra utakmica, imam utisak da smo bili malo bolji. Nažalost primili smo gol u samom finisu. Mogli smo da prelomimo. Imali smo dve odlične sanse, Ožegović i ja, promašili smo i kažnjeni smo kasnije za to - kazao je Pantić.

Jedan od boljih pojedinaca crno-belih u drugom poluvremenu govorio je i o duelu sa Filipom Stojkovićem, kada je dobio udarac koji je promakao sudiji Miloradu Mažiću.

- Osetio sam bol i glavu na njegovoj šaci. Posle sam ustao, ali sudija nije reagovao. Stojković je tada imao žuti karton, kao i Savić prilikom skrivljenog jedanaesterca, ali sudija u oba slučaja nije reagovao što je uticalo na nastavak meča - zaključio je Pantić.

RepublikaFoto: Starsport
Leandre Tavamba

I Leandre Tavamba je izneo svoje impresije,

- Dobra utakmica, razočaran sam rezultatom. Morali smo da pobedimo, da smanjimo zaostatak. Dobio sam žuti u prvom minutu skoro, nisam mogao u duele, ali to je fudbal, pripremamo se za drugi deo sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading