Boaći zagonetan nakon derbija: SAMO BOG ZNA GDE ĆU ZAVRŠITI...

Autor:

Sport

13.12.2017

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centarfor Zvezde Ričmond Boaći najverovatnije je odigrao poslednji meč za klub iz Ljutice Bogdana na 156. večitom derbiju. Ako je to bio poslednji meč reprezentativca Gane za tim Vladana Milojevića, onda je bio za pamćenje, pošto ga je krunisao golom.

RepublikaFoto: Starsport
Boaći postigao gol na oproštaju od Zvezde

Iako je i direktor Crvene zvezde Terzić najavio skoro siguran odlazak Boaćija na zimu, sam centarfor ostao je prilično suzdržan u najavi njegovog budućeg angažmana.

- Ne znam šta će se desiti u narednom periodu, ja sam fudbaler, a ne menadžer. Sačekaću da vidim šta budućnost nosi. Videćemo šta je Bog spremio za mene - poručio je Boaći.

- Zahvaljujem Bogu na rezultatima koji su iza nas. Zaista smo silno želeli da pobedimo danas, ali Bog je za nas pripremio nerešen rezultat i siguran sam da postoji dobar razlog za to. Zaista smo odličan tim i fantastično je igrati sa ovakvim fudbalerima, malo nam je nedostajalo danas - rekao je Boaći.

Napadač je blistao ove polusezone sa čak 15 postignutih golova.

- Verujem u timski rad, svaki gol koji postignem je plod timskog duha i posvećen je navijačima. Bez čitave ekipe i navijača ne bi bilo ni Boaćija. Veoma cenim svoj tim i sve što imam u Zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading