Maroko u Beogradu gostuje "orlovima"

Autor:

Sport

14.12.2017

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije igraće protiv Maroka prijateljsku utakmicu u martu u Beogradu.

RepublikaFoto: fss.rs
Fudbaleri Srbije

Glavne zvezdetima su defanzivac Juventusa i kapiten reprezentacije Mehdi Benatija, bel Fenerbahčea Nabil Dirar, saigrač Dušana Tadića u Sautemptonu Sofijan Bufal, vezista Galatasaraja Junes Belhanda, potom igrači sredine terena iz Ajaksa, Fejenorda, Šalkea, Hetafea, dok je najbolji strelac među napadačima Kalid Butaib iz turske Malataje, saznaje "SOS kanal".

Postava koja je igrala protiv Gabona (3:0, het-trik Butaiba) u poslednjem meču kvalifikacija za SP: Munir – Hakimi, Sais, Benatija, Dirar – Busufa, El Ahmadi – Ziječ, Amrabat, Belhanda – Butaib. 


"Lavove" kao selektor predvodi Francuz Erve Renar, koji već desetak godina predvodi ekipe sa "crnog kontinenta", a dva puta je osvajao Kup afričkih nacija – sa Zambijom 2012. i Obalom Slonovače 2015. Maroko je neporažen u poslednjih sedam utakmica. 

Srbija će na Mundijalu, svom prvom velikom takmičenju od 2010, igrati u Grupi E sa Kostarikom (17. jun, Samara), Švajcarske (22. jun, Kalinjingrad) i Brazila (27. jun, Moskva). 


S druge strane, Maroko je u Grupi B sa Portugalom, Španijom i Iranom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading