HRVATSKI MEDIJI TVRDE: Splićani "ratovali" sa Grobarima!

Autor:

Sport

14.12.2017

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica Hrvata, Ante Firić i Damir Tovarović, koji su na poziv došli u Beograd kako bi učestvovali u tuči za vreme utakmice Partizan - Crvena zvezda, poznati su od ranije hrvatskoj policiji. Obojica Splićana teško su povređena u incidentu na stadionu crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Scene sa stadiona u Humskoj

Splićanin Ante Firić (26) teško je povređen u huliganskom sukobu i hospitalizovan je na VMA. Prema nezvaničnim podacima, on je u teškom stanju, a tokom tuče na južnoj tribini zadobio je ubodnu ranu nožem u predelu leđa i ima i hematom na mozgu.

RepublikaFoto: Starsport
Žandarmerija odvodi navijače

Firić je prema dostupnim podacima do sada nekoliko puta osuđivan zbog reketiranja. Hrvatskoj javnosti postao je poznat kada je pre oko tri godine sa bratom Sandrom Firićem i nekoliko prijatelja brutalno pretukao ugostitelja sa Hvara Franu Žuvelu. Firić je sa ekipom upao u kafić "Marinero" i Hvaranina Živelu premlatio pesnicama, pivskim kriglama.

Žuvela je udaran i barskom stolicom po telu. Braća Firić tada su pritvoreni na mesec dana bez mogućnosti jemstva.

Prema nezvaničnim podacima u tuči je učestvovalo najmanje šestorica Hrvata. Među njima je bokser Damir Tovarović, koji je svojevremeno bio i hrvatski državni prvak u borilačkim sportovima. On je poznat kao član splitkog kluba “pit bul”. Preciznih podataka o njegovim povredama još uvek nema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading