Strasti se ne smiruju: OVA GRUPA "GROBARA" NAJAVLJUJE ODMAZDU ZBOG SPALJENE ZASTAVE!

Autor:

Sport

15.12.2017

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačka grupa Partizana "Vandal boys" kojoj je spaljena zastava tokom tuče na 156. večitom derbiju u fudbalu 13. decembra najavljuje osvetu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Novi nemiri se spremaju na južnoj tribini

Vođa ove grupe Milan Gudović, koji je učestvovao i u ratu u Novorusiji, najavio je brutalnu osvetu onima koji su spalili zastavu ove navijačke grupe na južnoj tribini.

- Postoje pi*ke ciganske, a i pi*ke drukare grobarske. Ovi drugi će upoznati "Vandale" i blokovski način života, ali i ovi ostali "grobari" koji su učestvovali u paljenju "vandal bojs" zastave. Isti ste ku*ac kao "cigani". Videćemo se - poručio je Gudović preko "Fejsbuka".

Dnevni list "Alo!" preneo je informaciju da je jedan od pripadnika druge navijačke grupe "Alkatraz" sarađivao sa policijskim snagama i obaveštavao ih o planu za izazivanje incidenata na južnoj tribini tokom duela Partizana i Crvene zvezde.

Grupa "Vandal bojs" je pre nekoliko godina bila deo odvojene frakcije "Zabranjeni", koja je otišla sa južne tribine, ali se posle nekog vremena vratila na jug. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading