Miloš Ninković skupio 60.000 € za lečenje srpske dece!

Autor:

Sport

16.12.2017

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković, koji trenutno nastupa u australijskom Sidneju organizovao je humanitarno veče s ciljem da se prikupi novac za lečenje dece u Srbiji.

RepublikaFoto: instagram.com/sydneyfootballclub
Ninković pokazao veličinu

Aukcija na kojoj se našla sportska oprema mnogih poznatih sportista, među kojima i dresovi Nemanje Matića, Aleksandra Kolarova, Edina Džeka, košarkaša Nikole Vučevića, odnosno medalja Aleksandra Šapića sa Svetskog prvenstva u Pertu, privukla je mnogo pažnje.

Veterani FK Crvena zvezda doprineli su ovoj humanitarnoj akciji Miloša Ninkovića, pošto su priložili repliku dresa iz 1978. godine sa potpisima fudbalera koji su tada činili deo tima. Ovaj dres je na aukciji prodat za 8.000 evra.

- Cilj ove humanitarne aukcije bio je isključivo pomoć deci. Uspeli smo da prikupimo čak 60.000 dolara, međutim, to nije konačna cifra pošto nam sredstva i dalje pristižu. Važno mi je da napomenem da će sav novac biti transparentno podeljen nekolicini dečaka i devojčica kojima je finansijska pomoć za lečenje najpotrebnija. Zahvaljujem se svima koji su učestvovali na ovoj aukciji - izjavio je NInković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading