"Delije" trljaju ruke: LAZOVIĆ NEĆE BITI JEDINO POJAČANJE IZ ĐENOVE!

Autor:

Sport

16.12.2017

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda biće veoma aktivna u januarskom prelaznom roku, a nakon informacije da je bivši igrač Darko Lazović blizu povratka u Ljutice Bogdana, pojavila se vest da bi i nekadašnji izdanak škole crveno-belih mogao da se vrati na "Marakanu".

RepublikaFoto: twitter.com/Djuricic10
Đuričić se trenutno nalazi u Sampdoriji, ali nije preterano zadovoljan

U pitanju je ofanzivni vezista Filip Đuričić koji se nalazi pod ugovorom sa italijanskom Sampdorijom, ali na njega u ovom klubu ne računaju najozbiljnije.

Prvi razgovori su obavljeni, postoje šanse da se sklopi aranžman i sledeći korak se čeka od strane Samodorije da dozvoli vezisti da ode u novi klub bez obeštećenja. I ova tema je otvorena pošto ugovor Đuričiću ističe u junu, a igrač hoće da konačno ima standardnu ulogu na terenu.

Zvezda je proteklog leta već dovodila nekoliko naših fudbalera iz inostranstva i svi su imali veoma zapažene ulogu u sadašnjoj postavi. Đuričić ima jaka primanja, ali i reputaciju, pošto je nosio dresove Benfike, Sautemptona i Sampdorije, ali nema sumnje da bi povratak u redove Zvezde mogao ponovo da oživi njegovu karijeru koja se već izvesno vreme nalazi u stagnaciji.

Ukoliko Đuričić zaista bude čvrst u nameri da se vrati u Srbiju, čini se da klub iz Đenove neće praviti previše problema srpskom fudbaleru u tim planovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading