Zdjelar prvo pojačanje Partizana na zimu!

Autor:

Sport

16.12.2017

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski vezista Saša Zdjelar nije se naigrao fudbala u atinskom Olimpijakosu, a čini se da je rešio da povuče nogu i proba da svoju karijeru vrati na pravi put u domovini.

RepublikaFoto: printscreen TV Arena sport
Zdjelar je prošlog leta već bio viđen u Humskoj

Zdjelar je već nekoliko puta bio povezivan sa Partizanom, za njegove usluge se interesovala i Crvena zvezda, ali se čini da će zadnji vezni Pirejaca na zimu, posle nekoliko pokušaja, zadužiti dres kluba iz Humske.

Partizan ima dobre odnose sa Olimpijakosom, već su doveli iz tog kluba Marka Jankovića, a slična situacija bi mogla da bude i sa Zdjelarom.

Olimpijakos je navodno veoma zainteresovan da pronađe klub u kome bi Zdjelar mogao da provede prolećni deo sezone, sa potencijalnom opcijom otkupa ugovora nakon šest meseci, a najbliži realizaciji ovog posla je Partizan!

Crno-beli će tokom zime gotovo sigurno ostati bez Evertona, ili Jevtovića, ili čak obojice, pa je jasno da bi angažovanje Zdjelara bilo od preke potrebe stručnom štabu Miroslava Đukića.

Zdjelar je 1995. godište, u Olimpijakosu je od 2015. godine kada je napustio OFK Beograd, a u ovoj sezoni je odigrao svega 11 utakmica, od toga čak pet u evropskim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading