MATIĆ: Ništa još nije gotovo!

Autor: I. V.

Sport

16.12.2017

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih veznih fudbalera sveta i igrač Mančester junajteda, Nemanja Matić, ne smatra da je titula izgubljena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić je osnovna poluga Mančester junajteda

Mnogi već vide Siti kao prvaka Engleske, a jedan od tih je Jirgen Klop. Ipak sa tim razmišljanjem ne slaže se reprezentativac Srbije.

– Razlika je velika, očigledno. Mnogo je 11 poena, ali prvenstvo još nije gotovo. Siguran sam da će biti još interesantnih utakmica do kraja i naravno da očekujem da ‘prospu’ neki poen. Videćemo šta će da se dogodi. Nismo ispali iz trke za titulu, a ako želimo da ih ‘uhvatimo’, moraćemo da pobedimo u svakoj – rekao je Nemanja Matić.

Fantastični vezista osvrnuo se i na povredu Pola Pogbe.

– Pogba nam je veoma važan, uvek donosi dodatni kvalitet našem timu. Tako da nam, naravno, nedostaje, ali imamo veoma važne igrače koji su tu da ga zamene, Jasno je da ćemo biti jači kada se vrati, jer kao što znate on ima ogroman kvalitet i veoma je važan za klub – zaključio je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading