Jedan od Hrvata sa derbija imao debeo dosije: JOŠ KAO MALOLETNIK POSTAO POZNAT POLICIJI!

Autor:

Sport

16.12.2017

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dešavanja i incidenti sa 156. večitog derbija i dalje su u centru pažnje svih medija u Srbiji, ali i regionu. Jedan od hrvatskih državljana koji su izazvali haos na južnoj tribini stadiona Partizana je Stjepan Mihovilović, koji se u kriminalnim vodama nalazi još od maloletničkih godina.

Hrvatski huligani ostaće narednih mesec dana u pritvoru

Svi huligani iz Hrvatske imaju prebivalište u Splitu, što je poznato od ranije, a oni će i narednih 30 dana ostati u pritvoru u Beogradu. Identiteti ovih batinaša se otkrivaju, a jedan od njih je Stjepan Mihovilović, čiji dosije se puni svakakvim kriminalnim radnjama već duži niz godina.

Mihovilović je čovek koji je uspeo da pobegne iz zatvora. Zbog razbojništva je bio osuđen na tri i po godine zatvora u Šibeniku. Zatvoren je zbog razbojništva, a uspeo je da pobegne na spektakularan način.

Tražio je da ode na tetkinu sahranu, a onda je pobeda čuvarima sa groblja. Uhapšen je posle 10 sati. Uhvaćen je kako bezbrižno pije piće sa prijateljima.

Još kao maloletnik je bio poznat policiji, a pljačkao je benzinske pumpe i kladionice, a poznat je i po tome da je u zatvoru imao mobilni telefon kojim su se služili i ostali zatvorenici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading