Splićani sa derbija cvikaju: PRVO IH PREBILI "GROBARI", A SADA IM PRETI "TORCIDA"!

Autor:

Sport

16.12.2017

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestorica huligana iz Splita, koji su izazvali incidente na južnoj tribini stadiona Partizana tokom 156. večitog derbija, provešće narednih 30 dana u pritvoru, ali ih povratku kući čeka odmazda sugrađana zbog blamaže u srpskog prestonici.

RepublikaFoto: Starsport
Splićani se loše proveli u Beogradu

Na navijačkim forumima pripadnici splitske "Torcide", navijači Hajduka, tvrde da će njihovi sugrađani dobiti batine zbog toga što su učestvovali u tuči na srpskom večitom derbiju, gde su jezivo premlaćeni i gde su obrukali i svoj grad i zemlju, prenosi "Alo".

Oni su naveli kako jedva čekaju povratak u Split pomenute šestorke, kako bi ih i oni naučili pameti nakon teških batina koje su dobili od navijača Partizana.

“Čeka vas lomača”, samo je jedna od pretećih poruka upućenih uhapšenoj šestorki u Beogradu. 

Pojedine vođe navijača Hajduka su započele sopstvenu istragu, kako bi utvrdili tačne motive odlaska njihovih sugrađana u Beograd i učešća u tuči tokom srpskog večitog derbija.

Inače, nijedan od uhapšenih nikada nije imao nikakvu vezu sa "Torcidom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading