(VIDEO) Roma u nadoknadi srušila Kaljari, Kolarov asistirao za pobedu!

Sport

16.12.2017

21:42 >> 21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rome provukli su se protiv Kaljarija, pošto je Facio tek u 94. minutu postigao gol za pobedu. Pre toga je Peroti promašio penal u 53. minutu utakmice.

RepublikaFoto: twitter.com/AS Roma
Roma se provukla protiv Kaljarija

Odbrana gostiju bila je dobro organizovana veći deo meča, a "Vučici" nije bila dovoljna ni najstroža kazna koju im je sudija dodelio u 53. minutu.

Penal je izveo vezista Dijego Peroti, ali je udarac bio suviše mlak, pa je golman Kragno zasluženo skočio u zagrljaj saigračima. Pored ovoga, čuvar mreže Kaljarija imao je još nekoliko sjajnih intervencija, kojima je sprečio Romu da ranije dođe do vođstva.

Domaći su došli do pobede koju su verovatno unapred "štiklirali", pa su borbu za titulu učinili još zanimljivijom nakon današnjeg poraza Intera od Udinezea.

Roma je četvrta na tabeli, dok se kod Kaljarija ništa dramatično nije promenilo, jer su ostali na 14. poziciji, ali sa daleko većim samopouzdanjem pošto su dugo odolevali na jednom od najtežih gostovanja u Seriji A.

Inače meč na "Olimpiku" bio je  produžen za čak šest minuta, a u trećem minutu nadoknade Facio je pogodio za veliko slavlje domaćih, a naš Aleksandar Kolarov mu je uputio savršen centaršut za pogodak. Meč se na kraju završio nakon tačno 100 minuta fudbala minimalnom pobedom Rome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading