Zvezdin golgeter bolji od superstarova: PEŠIĆ PREŠIŠAO NEJMARA I MESIJA!

Sport

18.12.2017

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona iz snova za Aleksandra Pešića (25)! Zvezdin Nišlija postigao je u dosadašnjem toku srpske Superlige 17 golova, ali i upisao 12 asistencija, što nije pošlo za rukom desetinama miliona skupljim zvezdama iz najbogatijih evropskih klubova.

RepublikaFoto: Starsport
Pešić igra fudbal karijere

ZVEZDE KASKAJU

Brazilac Nejmar, član Pari Sen Žermena, možda je i najbliži Pešiću, ali i on u francuskoj Ligi 1 nema dvocifren učinak i golova i asistencija (11 golova, devet asistencija). Po mnogima najbolji fudbaler svih vremena Lionel Mesi kaska podosta sa 14 golova i pet asistencija za Barselonu u Primeri, a Ronaldo je još gori sa četiri gola i dve asistencije za Real u španskom šampionatu.

17 golova postigao u Superligi

SAIGRAČI, HVALA

Mnogi su letos sumnjali u skupu investiciju kakva je Pešić i bio za srpske uslove, ali je on nadmašio sva očekivanja. Skromni Nišlija i pored brojki koje sve govore ne popušta i ne da da bude u prvom planu.

- Svakom prija kada je najbolji u onome što radi. Takođe, asistencije su mi mnogo bitne, ipak je najvažnije da ekipa pobeđuje i volim kada dobro uposlim saigrače. Nadam se iskreno da ću do kraja popraviti i broj golova i asistencija i da ćemo nastaviti da pobeđujemo. Da nemam takve saigrače, ne bi bilo toliko ni golova ni asistencija - kaže Zvezdin špic.

12 asistencija zabeležio u domaćem šampionatu

Jedna od ključnih stavki za dobru atmosferu u timu je i to što se Pešić i Ričmond Boaći sjajno slažu.

- Bitna je ta hemija. Nema sujete između nas. Ne jurimo za golovima ni ja ni on. Ne takmičimo se i zato mu asistiram - zaključuje Pešić.

Nejmar

11 asistencija

9 golova

Mesi

14 golova

5 asistencija

Ronaldo

4 gola

2 asistencije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading