Alegri nastavlja sa ponižavanjem Dibale

Autor:

Sport

17.12.2017

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Juventusu nikako da se smire strasti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paolo Dibala je u nemilosti

Paolo Dibala je u nemilosti trenera Maksa Alegrija, koji je danas ponovo progovorio na tu temu.

Juventus jeslavio na gostovanju Bolonji sa 0:3, a Paolo Dibala je opet bio na klupi za rezerve, a u igru je ušao tek 76. minutu kada je zamenio Marija Mandžukića.

- Momci su danas odigrali još jedan sjajan meč, napredujemo fizički, bolji smo u defanzivi i rastemo kao tim. Napoli i Inter igraju odlično ove sezone, uradili su velike stvari i mi smo morali nešto da promenimo kako bismo ih stigli. Naša bolja igra u defanzivi je plod timskog rada. Dibala je danas ušao kasnije u igru, odigrao je dobro, ali jednostavno dođe period kada igrači nisu u najboljoj formi i kada sreća nije na njihovoj strani - rekao je Alegri.

On je dodao da Dibala mora da se navikne na klupu.

- U ekipi imam mnogo važnih igrača, i motivacija je da se svi bore za mesto u timu. Razumem da su igrači besni kada su na klupi, ali je najvažnije kako odreaguju kao rezerve. Fudbal je timski sport, i svaki igrač mora da isključi svoj ego, jer tim nije "JA", nego "MI". Dibalin talenat niko ne dovodi u pitanje, ali mora da bude na nivou kako fizički, tako i mentalno - naglasio je Alegri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading