Zvezda za nekoliko dana PUŠTA U PRODAJU KARTE ZA CSKA!

Autor:

Sport

18.12.2017

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled velikog interesovanja navijača i raspitivanja za cene karata već danima unazad, FK Crvena zvezda izdala saopštenje da će se karte za meč 1/16-finala Lige Evrope naći u pretprodaji već od 21. decembra. Karte bi trebalo da budu dostupne na blagajnama svaki radni dan od 11 do 19 časova sve do 29. decembra, a ulaznice će u ovom periodu biti nešto jeftinije.

RepublikaFoto: ST/S. MARJANOVIĆ
Zvezdaši će dva meseca pred meč moći da kupe ulaznice

U Zvezdi naglašavaju da će cena karata u pretprodaji biti povoljnije nego one u regularnoj prodaji. Ko odluči da kupi ulaznice od 21. do 29. decembra za bočni deo istoka moraće da izdvoji 2.000 dinara, centarlni deo istoka i bočni deo zapada koštaju po 3.000, dok se centarlni deo istoka kreće po ceni od 4.000.

Od četvrtka karte će biti moguće kupiti i na sajtu iticket.rs. Sve karte koje ne budu prodate u pretprodaji, prodavaće se po regularnim cenama. U tom slučaju za bočni deo istoka moraće da se izdvoji 3.000, centralne delove istoka i bočne delove zapada po 4.000, dok će se centralni deo zapada kretati po ceni od 5.000 dinara.

Iz Crvene zvezde su poručili da vlasnike sezonskih karata čeka pogodnost, ali da će o tome nešto kasnije biti reči. Jedno je sigurno, lidera Superlige čeka puna Marakana na duelu protiv CSKA iz Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading