GRIZMAN STIŽE NA NOU KAMP: Barsa na pragu jednog od najvećih transfera u istoriji kluba!

Autor:

Sport

18.12.2017

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastupnici Barselone, na čelu sa predsednikom kluba Đozepom Marijom Bartomeuom, sastali su se sa porodicom fudbalera Atletika Antoana Grizmana kako bi razgovarali u vezi mogućeg transfera Francuza na Nou Kamp.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grizman bi uskoro mogao da promeni klupske boje

Grizmanovi roditelji i sestra doputovali su u Barselonu na pregovore. Direktor katalonskog kluba Giljermo Amor izjavio je da stvari idu u dobrom smeru.

- Ako mediji kažu da je bio sastanak onda neka tako i bude. Bitno je da postoji dobra harmonija, odnos, razgovori idu dobrim tokom... Ima nekoliko igrača sa kojima želimo dobar odnos u slučaju da se pojavi prava prilika - rekao je Amor i dodao:

- Da li je moguće da Grizman pređe u Barselonu? Da, vrlo je moguće... Možda je došlo do sastanka, možda je bilo pregovora, možda su stvari napredovale... 


Za dolazak Grizmana na Nou Kamp je i svlačionica tima, a javno je takvu želju izrazio Đordi Alba.

- Grizman je fudbaler vrhunske klase, bio je sjajan u Atletiku poslednjih godina. Takav igrač nam je dobrodošao - kazao je Alba.

Španski mediji navode da bi Grizman na kraju sezone trebalo da peđe u Barselonu, a obeštećenje za Francuza iznosi oko 100 miliona evra. On bi u tom slučaju postao drugi najskuplji fudbaler u istoriji Barselone iza Osmana Dembelea.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading