PSŽ MENJA VEZNI RED: Brazilc već kupljen, čekaju se Srbin i Portugalac!

Autor:

Sport

19.12.2017

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pari Sen Žermen odlučan je u nameri da rekonstruiše svoj vezni red.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić na meti je Pari Sen Žermena

Pari Sen Žermen će promeniti kompletan vezni red. Prema informacijama koje stižu iz Pariza jedini siguran je Marko Verati dok će Dreksler, Moura, Di Marija, Ben Arfa, Pastore, a mozda i Rabio morati da potraže druge klubove.

Prva želja Parižana je naš reprezentativac Sergej Milinković Savić. Njega su skauti tima iz glavnog grada Francuske gledali nekoliko puta. 

Drugi na listi je Vendel iz Fluminensea, koga su gledali i Junajted i Barselona. Prošle sezone je odigrao sjajno, radi se o jednom od najvećih brazilskih talenata, priča se da je potpisao predugovor sa Parižanima, a da će nešto više od 10 miliona leći na račun Flua. Vendel bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor.

Treća meta je Danilo iz Portoa, ovo je igrač koji bi trebalo da donese čvrstinu u vezni red, baš kao i Sergej, procena ljudi iz kluba je da bi mogao da napravi razliku upravo svoji fizičkim karakteristikama. On je iz Gvineje Bisao, bio je u Parmi, po pozajmicama do sloma kluba, a posle dve godine u Maritimu se 2015. preselio u Porto. I njega, pre svega zbog konstitucije i način igre žele vodeći engleski klubovi, osvojio je EP sa Portugalom, bio vicešampion Mundijalita još 2011. iskusan je igrač, ima klauzulu od 40 miliona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading