GVARDIOLA ISKREN: Radimo nenormalne stvari

Autor:

Sport

20.12.2017

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da je nemoguće da njegov tim osvoji sve trofeje u tekućoj sezoni, jer nije normalno šta je urađeno već u dosadašnjem delu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

- Osvajanje sva četiri trofeja je skoro pa nemoguće. U fudbalu su izgubljeni bodovi i porazi normalna situacija, a ne ova gde mi od 18 utakmica u ligi pobedimo na 17, kvalifikujemo se u nokaut fazu Lige šampiona pre poslednjeg kola, a igramo sa ovoliko mladih igrača. Zaista ne razmišljam o titulama, već samo o narednom meču - rekao je Gvardiola posle utakmice protiv Lestera, u kojoj je njegov klub trijumfovao nakon penala i time izborio plasman u polufinale Liga kupa.

Narednu utakmicu Mančester siti će odigrati za vikend u Premijer ligi protiv Bornmuta, da bi prvi susret dvomeča osmine finala igrao protiv Bazela 13. februara u Švajcarskoj.

Siti posle 18 kola u Premijer ligi ima 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Mančester junajted.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading