Nejmar preti Realu: ZNAM KAKO DA IH POBEDIM!

Autor:

Sport

21.12.2017

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Nejmar poručio je da mu je najveći cilj u novoj godini da sa PSŽ-om osvoji Ligu šampiona, što podrazumeva da "Sveci" pre toga eliminišu aktuelnog branioca evropskog trona madridski Real.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar želi da skine Real sa evropskog trona

On je rekao da će mečevi protiv Reala biti pravi izazov, ali i da on ima recept za prolaz u narednu fazu.

- Znamo da će utakmica biti veoma reška, Real Madrid ima ekipu koja je dugo na okupu, osvojili su tri Lige šampiona zajedno, ali ja znam kako da ih pobedim. Želimo da ispišemo istoriju i učinićemo sve da ih pobedimo - rekao je Nejmar.

Brazilski superstar se osvrnuo i na potencijalno osvajanje "Zlatne lopte".

- To ne zavisi samo od mene, već i od mojih saigrača i šta ćemo zajedno uraditi do kraja sezone. Naravno, Mundijal je veoma važan, ali najpre moramo dobro da završimo sezonu u Parizu - istakao je Nejmar.

Pojedini španski mediji su prethodnih meseci spekulisali da će Nejmar možda obući dres Reala naredne sezone, ali su sve te vesti samo u domenu glasina i u njima nema verodostojnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading