ČANAK O MORNARU: To je za Partizan još jedno finale

Autor:

Sport

22.12.2017

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak izjavio je da je za crno-bele duel sa Mornarom još jedno finale.

RepublikaFoto: Starsport
Čanak očekuje pobedu Partizana

Partizan će u subotu od 17 sati dočekati Mornar u 13. kolu regionalne lige.

- Utakmica sa Mornarom je izuzetno bitna za nas. Ona dolazi posle nesrećnog poraza od Limoža gde smo imali i skraćenu rotaciju i veliku potrošnju. Nadam se da ćemo protiv Mornara biti u kompletnijem sastavu, da će i Novica (Veličković) i Strahinja (Gavrilović) pomoći sutra, očekujemo i da Vanja Marinković bude u sastavu - rekao je Čanak i dodao:

- Mornar je izuzetno atipična ekipa sa dva izvanredna Amerikanca na spoljnim pozicijama, sa našim dojučerašnjim igračem Lukovićem na pet, takvih igrača je jako malo u ligi... Sutra je za nas, obzirom na situaciju na tabeli i naše stanje, još jedno finale.

Kapiten Partizana Novica Veličković složio se sa trenerom da je pred njegovom ekipom vrlo važna utakmica.

- Mornar je ekipa za respekt. U prvom delu smo doživeli poraz u poslednjim sekundama... To je ekipa koja nam je tada pokazala da zna da igra košarku, da igraju dosta brzo, imaju par igrača koji mogu da naprave razliku... Za nas jako bitna utakmica, svaka je finale. Mi definitvno ne smemo nikog da potcenimo nego da svaku utakmicu odigramo maksimalno - rekao je Veličković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading