Mitar na raskrsnici - PARTIZAN, ILI PREMIJER LIGA?

Autor:

Sport

22.12.2017

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Aleksandar Mitrović napustiće Njukals ove zime, pošto već duže vreme ne dobija šansu da se dokaže na terenu kod Rafe Beniteza. Naš reprezentativni špic ima nekoliko ponuda, ali su dve najinteresantnije one iz Partizana i Vest Bromvič Albiona.

Mitar će ove zime da promeni sredinu

Partizan se dovodio u vezu sa ovim fudbalerom koji je nekada branio boje crno-belih, ali će sportski direktor Ivica Iliev i ostatak uprave morati dobro da se pomuči ukoliko želi srpskog reprezentativca, jer za njega ima interesovanja i to iz Premijer lige.

Mediji u Engleskoj danas pišu da davljenik u Premijer ligi VBA želi što pre da pojača redove kvalitetnim centarforom, a Mitrović je, navodno, prva želja novog menadžera kluba Alana Pardjua.

Pardju je svojevremeno trenirao Njukasl, a njegov sadašnji klub ima dosta problema sa realizacijom, pošto su na 18 utakmica postigli tek 13 golova.

Njukasl traga za još jednim napadačem, a ukoliko se dogodi da ga dovedu, to će sigurno značiti i odlazak Aleksandra Mitrovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading