MURINJO O IBRAHIMOVIĆU: Zlatan može da igra i na poziciji "desetke"

Autor:

Sport

23.12.2017

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo izjavio je da Zlatan Ibrahimović može da igra na poziciji i "desetke", a ne samo u špicu napada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibrahimović na meču protiv Bristola

Ibrahimović je nosio kapitensku traku u porazu od Bristol sitija u Liga kupu, a na tom meču postigao je prvi pogodak u sezoni.

- Protiv Bristola je u drugom poluvremenu, kada smo Lukakua ubacili umesto Blinda, igrao na poziciji 'desetke', dok je Romelu Lukaku bio prava 'devetka' - rekao je Murinjo.

Junajted će u narednom kolu Premijer lige gostovati Lesteru.


- Znam da je bio u periodu tokom kojeg je izgubio snagu, ali postoji prostor da igra na poziciji iza napadača, a on se tu oseća komforno, iako je prava "devetka". Da, on je opcija. Igrao je sat vremena protiv Bristola ili malo više, ali može da bude opcija za startnu postavu. Devedeset minuta je verovatno previše u ovom trenutku. To zavisi i od meča, ali da, spreman je da počinje utakmice - zaključio je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading