(FOTO) Kokeza: 2017. je najuspešnija godina u poslednje dve decenije!

Autor:

Sport

24.12.2017

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza izjavio je da je 2017. godina bila najuspešnija u poslednje dve decenije.

RepublikaFoto: Starsport
Kokeza je zadovoljan rezultatima u ovoj godini

Fudbalska reprezentacija Srbija se plasirala na SP 2018. u Rusiji. "Orlovi" će po prvi put od 2010. godine igrati na nekom velikom takmičenju.

- Velika mi je privilegija da izrazim zadovoljstvo 2017. godinom, koja je bez dileme najuspešnija u poslednje dve decenije. Rezultati nas čine ponosni, a posebno rezultat A selekcije i čestitam svima koji su učestvovali u ostvarenju tog cilja - rekao je Kokeza na svečanosti FSS u Beogradu.

Srbija će na SP igrati u grupi sa Brazilom, Kostarikom i Švajcarskom.

- Opet smo među 32 najbolje reprezentacije sveta. Odlazak u Rusiju mora da bude početna stanica. Posle toga nam predstoje novi izazovi, gde će se od rerpezentacije očekivati da bude na još višem nivou - naveo je Kokeza i dodao da svi moraju da budu zadovoljni i učinkom ostalih reprezentativnih selekcija Srbije.

Kokeza je čestitao Crvenoj zvezdi i Partizanu na plasmanu u 1/16 finala Lige Evropa.

- Mnoge zemlje se ne mogu pohvaliti da imaju dva predstavnika koja će na proleće igrati u Evropi - istakao je prvi čovek FSS.

Kokeza je zahvalio svima, a posebno nekadašnjem generalnom sekretaru FSS-a Zoranu Lakoviću.

- Ciljevi su bili plasman na SP, adminstrativna kuća, privatizacija i nacionalni stadion. Do sada je prvi cilj urađen, drugi u 2018, ostali do kraja mandata. Hvala Zoranu Lakoviću, bez njega ne bih bio predsednik, kao i za dobre odnose sa UEFA - rekao je Kokeza. 

FSS je u nedelju proglasio golmana Partizana Vladimira Stojkovića za najboljeg srpskog igrača godine, a stručnjaka Crvene zvezde Vladana Milojevića za najboljeg trenera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading