MILOJEVIĆ ISKREN: Ne bih da se pravi saga oko mog ugovora sa Zvezdom

Autor:

Sport

24.12.2017

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio da ne želi da se "pravi saga" oko njegovog ugovora sa crveno-belima.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević je dobio "Zlatnu loptu FSS" za trenera godine

Milojević je preuzeo Crvenu zvezdu uoči početka sezone. On ima ugovor sa crveno-belima do kraja sezone.

- Videćemo, ima mnogo vremena. Mnogo stvari treba ranije da se dese za Zvezdu i ja sam najmanji problem što se toga tiče - rekao je Milojević.

Zvezda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na prvom mestu na tabeli sa devet bodova prednosti u odnosu na Partizan. Zvezda će u 1/16 finala Lige Evropa igrati protiv moskovskog CSKA.

- Pred nama su novi izazovi i očekujem da sezonu završimo na najbolji mogući način. To ne može da se predvidi, ali vredno radim, dajem sve od sebe i uživam - kazao je Milojević.

On je proglašen za najboljeg trenera Srbije u 2017. godini.

- Ovo mi je bila izuzetna godina u profesionalnom životu. Posle toliko godina sam sa Panioniosom bio na pragu Lige šampiona. Posle toga poziv moje velike ljubavi Crvene zvezde - naveo je trener Zvezde.

- Lično za mene ovo je bila izuzetna godina. Bio sam na korak od Lige šampiona, a onda je došao i poziv voljenog tima. Uz mene su stalno bili porodica i moji igrači, kao i uprava koja mi je dala ovu šansu. Tako sam ostvario san koji sam imao kao klinac koji je iz Aranđelovca došao u Zvezdu. Ovo je jedna obaveza više. Svaki trofej, bilo šta da dobijete i osvojite najteže je to ponoviti i što idete više sve je teži put. Verujem u rad, mirnoću i mislim da će sve to da bude kako treba. Meni je svaka naredna utakmica bila najteža i u prvenstvu i Kupu i Ligi Evropa. Po značaju se razlikuju, ali je za trenera svaka naredna najteža. Shvatam to kao prepreke u životu koje morate da pređete i ne mogu da izdvojim i da na takav način razmišljam. Mislim da su to i moji igrači shvatili na početku. Mi smo sportisti moramo da damo sve od sebe u svakoj narednoj utakmici i u jednom velikom klubu smo u kom moramo da pobeđujemo i želimo da pobeđujemo - rekao je on.

Trener Zvezde je priznanje posvetio igračima.

- Dosta puta sam pričao da više vremena provodim sa njima nego sa svojom decom i porodicom. To su pravi momci, dobri momci i da nije bilo njih ne bih ni ja bio ovo što jesam i nadam se da ćemo vredno da treniramo. Vi kao trener ne možete da uradite ništa ako nemate, a ja sam stvarno imao moje momke i ovaj trofej bih poklonio njima. Ovo je jedna obaveza više. Na meni je da još više radim zajedno sa igračima i da postignemo još bolje rezultate naredne godine. Moramo da dajemo sve od sebe u svakoj narednoj utakmici. U velikom smo klubu u kom moramo da pobeđujemo - istakao je Milojević, koji nije želeo da govori o duelima sa ekipom CSKA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading