Ništa od Zvezde, KATAI NIJE NI U PLANOVIMA UPRAVE!

Autor: Večernje novosti

Sport

26.12.2017

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai napustiće Alaves ove zime, ali je njegov povratak u Srbiju isključen, kaže njegov menadžer Bojan Ostojić.

RepublikaFoto: Starsport
Katai neće ove zime obući dres Zvezde

Španski mediji pišu o Numansiji i još nekim španskim drugoligašima, ali njegov menadžer Bojan Ostojić, ističe da su te informacije netačne.

- Tačno je samo da Katai napušta Alaves u januaru i da će 90 odsto otići iz Španije, na pozajmicu od šest meseci sa pravom otkupa - kazao je na Novosti Ostojić.

Prethodnih dana je Katai figurirao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ali nema ni promila šanse da će sjajni vezista ponovo obući crveno-beli dres.

- Iz Crvene zvezde s nama do sada niko nije kontaktirao. Postoji interesovanje za Kataija iz Evrope ali i van nje. Sačekaćemo da prođu praznici, pa ćemo izabrati najbolju soluciju. Suština je da on mora da igra - zaključio je menadžer bivšeg igrača Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading