Kako bi izgledao fudbal bez njih dvojice: UMRLI BISMO OD DOSADE DA NEMA MESIJA I RONALDA!

Sport

27.12.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesi i Ronaldo su definitivno promenili istoriju! Najpopularniji fudbaleri sveta, zvezde dva najveća španska kluba Barselone i Reala, u potpunosti drže sve konce u svojim rukama kada je najvažnija sporedna stvar na svetu u pitanju.

Ronaldo i Mesi čine današnji fudbal toliko atraktivnim

Da nije njih i sjajnih rezultata, i dalje bi Mišel Platini, Johan Krojf i Marko van Basten bili vodeći sa po tri Zlatne lopte. Ovako, pošto su Argentinac i Portugalac odlučili da se bave fudbalom, vodeći su sa po pet. Po dve titule najboljeg na svetu bi imali Ćavi, Inijesta i Nejmar, a jednu bi osvojili Tores, Riberi, Grizman i Nojer.

32 godine ima Ronaldo

30 godina napunio Mesi u 2017.

Karim Benzema bi bio vodeći strelac grupne faze Lige šampiona sa 40 pogodaka, a Raul Gonzales bi sa 77 bio daleko ispred ostalih u najjačem evropskom takmičenju. Ronaldo je dao 115 golova u LŠ, Mesi 97. Zvezda Pari Sen Žermena Brazilac Nejmar uživa veliku popularnost, ali bi sigurno imao još više novca i sponzorskih ugovora da nije Mesija i Ronalda jer bi mu popularnost bila na višem nivou.

Jedino kada su reprezentacije u pitanju, i daje stoji rekord Mađara Puškaša sa 84 gola, a preti mu Ronaldo sa 79

Po sezonama, najbolji strelci LŠ bili bi Stiven Džerard, Mario Gomez i Zlatan Ibrahimović (dve sezone), kao i Levandovski, Nejmar i Kavani. Najviše het-trikova u Ligi šampiona bi umesto Ronaldovih sedam imali Inzagi, Gomez i Luiz Adrijano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading