(VIDEO) Liverpul "bacio petardu" protiv Svonsija!

Autor:

Sport

26.12.2017

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula bili su nemilosrdni prema Svonsiju u meču 20. kola Premijer lige, pošto su ih na svom "Enfildu" demolirali sa 5:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Liverpul ponizio Svonsi pred svojim navijačima

Posle te pobede, "Redsi" su preuzeli četvrto mesto na tabeli sa 38 bodova. Sa druge strane, Svonsi je ostao zakucan za dno sa 13 bodova i predstoji mu vrlo težak zadatak da sačuva prvoligaški status ove sezone.

Domaći su dominirali tokom čitavog meča, a strelac prvog gola na Enfildu bio je Felipe Kutinjo, efektnim udarcem sa dvadesetak metara, u šestom minutu.

Gosti iz Velsa su se nekako držali do starta drugog dela igre, tada je Klopova ekipa pojačala gas i od 52. do 83. minuta spakovala još četiri gola.

Firmino je otvorio goleadu na asistenciju Kutinja iz prekida, u 65. u strelce se upisao Aleksandar-Arnold pogotkom pod prečku, da bi samo minut kasnije Firmino novim golom, ovoga puta na dodavanje Salaha, povisio na 4:0. Konačan rezultat postavio je Okslejd-Čemberlejn u 83. minutu.

U narednom kolu, 30. decembra, Liverpul dočekuje Lester, a Svonsi gostuje Votford.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading