Nabolji igrač jesenjeg dela Superlige namignuo Partizanu

Autor:

Sport

28.12.2017

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion Srbije Partizan rešavao je tokom tekuće nedelje aktuelna pitanja vezana za skraćivanje igračkog kadra i oslobađanje prostora i finansijskih sredstava za nove igrače.

RepublikaFoto: fkspartak.com
Đorđe Ivanović

Klub su napustili Mohamed El Monir (Orlando Siti), Petar Đuričković (Ksanti), Filip Kljajić (Platanijas) i Alen Stevanović, tako da su stvoreni preduslovi da se krene sa realizacijom dolaznih transfera.

Crno-beli bi prvo mogli da angažuju igrače iz Super lige, a među njima se nalazi i najbolji fudbaler jesenjeg dela sezone Đorđe Ivanović.

Spartakova "desetka" priznala je da želi u Partizan, ali da ne odlučuje on već "Plavi golubovi".


- Hoću u Partizan. Voleo bih da karijeru nastavim u Humskoj. Ali, pita se Spartak. Ukoliko obe strane budu zadovoljene, verujem da neće biti problema - rekao je Ivanović za "Sportski žurnal".

Partizan je Spartaku ponudio 400.000 evra i 20% od sledeće prodaje za najboljeg igrača Super lige u jesenjem delu tekuće sezone.


Sada je sve na Subotičanima koji će dati konačnu reč o tome da li Ivanović ide u Humsku ili ostaje u klubu i na proleće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading