Everton ugovorio najveći transfer zime: STIŽE TURSKI GOLGETER ZA 28 MILIONA!

Autor:

Sport

28.12.2017

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Premijer lige Everton ugovorio je najveći transfer ove zime, pošto će u klub sa "Gudison parka" za 28 miliona evra iz Bešiktaša doći napadać Čenk Tosun.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tosun (u sredini) prvog dana januara postaće igrač Evertona

Turski golgeter iz Bešiktaša je letos bio velika želja Kristal Palasa koji ga je jurio do poslednjeg dana prelaznog roka i nije bio spreman da ponudi traženih 15.000.000 evra. Sjajnim igrama u jesenjom delu sezone za Bešiktaš, Tosunova cena se skoro duplirala i Sem Alardajs nije žalio para da ga dovede i učinio ga je jednim od najskupljih igrača u istoriji liverpulskog kluba.

Everton kuburi sa rešenjima u napadačkoj liniji još od odlaska Romelua Lukakau u Mančester junajted tokom leta. "Karamele" su prvo pokušale da dovedu Olivije Žirua, pa onda i Dijega Kostu, ali nikako nisu uspevali da se pogode sa drugim klubovima. 

Sada je Alardajs rešio da skrati muke svih u klubu i plati za Tosuna koliko god da su Turci tražili. Turčin će potpisati ugovor na četiri i po godine sa klubom iz Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading