Nije dugo čekao na posao: MONTELA PREUZEO ČLANA LIGE ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

28.12.2017

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji trener Milana Vinćenco Montela nije dugo čekao na novi angažman. Samo mesec dana od odlaska iz tabora "roso-nera" bivši italijanski reprezentativac sešće na klupu španske Sevilje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Montela po prvi put u karijeri odlazi u Španiju

Andalužani su nakon serije slabih rezultata odlučili da se zahvale na saradnji argentinskom stručnjaku Eduardu Berisu, što je naišlo na veliko neodobravanje od strane navijača i javnosti, posebno zbog teškog zdravstvenog stanja koje je bivšeg trenera Sosijedada zadesilo pre samo par meseci.

Bivši napadač Rome po prvi put u karijeri odlazi na špansko tlo, pošto je kao igrač i trener boravio isključivo u Italiji.

Počeo je u omladinskom pogonu Rome, potom je bio i v.d. na klupi Rimljana, da bi zatim trenirao Kataniju, Fiorentinu i Sampdoriju. Nakon toga je došao na red najveći izazov, pošto je odlučio da preuzme Milan. On je prošlog leta dobio gotovo neograničen budžet za pojačanja, ali se čitav projekat izjalovio, pa tako sada klub sa "San Sira" tavori na sredini tabele Serije A.

Vinćenco Montela je sa jednim od najboljih španskih klubova poslednjih godina parafirao saradnju do juna 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading