RONALDO OPLEO PO BARSELONI: Evo zašto je slavni Brazilac napustio "Nou Kamp"

Autor:

Sport

28.12.2017

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo priznao je da mu je Real draži od Barselone.

RepublikaFoto: instagram.com/ronaldo
Ronaldo opleo po Kataloncima

Ronaldo (41) je karijeru počeo u Kruzeiru, a potom je prešao u PSV. On je zatim u sezoni 1996/1997. igrao za Barselonu. Za katalonski klub odigrao je 49 utakmica i postigao je 47 golova. 

Međutim, katalonski klub je odlučio da ga proda Interu, iako je Ronaldo imao najbolju sezonu u karijeri. Španski mediji navode da je problem bio u novom ugovoru. Ronaldo je tražio veću platu, a Barselona je odlučila da ga proda. On je posle Intera igrao za Real, Milan i Korintijans.

- Draži mi je Madrid od Barselone. Više sam zahvalan Realu nego Barseloni iako sam najbolju sezonu u karijeri odigrao u ekipi sa Nou Kampa. Na kraju moje ere u Barseloni bilo je ružno. Nešto slično kao sa Nejmarom - otkrio je Ronaldo.

Brazilac je od strane FIFA tri puta bio proglašen za igrača godine.

- Čelnici Barselone su nešto slično napravili i Romariju, a onda i Ronaldinju - rekao je Ronaldo.

Romario je napustio Barselonu zbog svađe sa Johanom Krojfom, dok je Ronaldinjo morao da ode zbog nesportskog načina života.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading