Dobre vesti za zvezdaše, KANGA U CRVENO-BELOM BAREM DO LETA!

Autor:

Sport

30.12.2017

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Crvene zvezde Gejlor Kanga neće menjati sredinu ove zime! Dobra vest za "Delije" stigla je pred Novu godinu, a Kanga će potpisati ugovor barem do 2020. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Kanga ostaje u Beogradu još neko vreme

To znači da će svi klubovi koji su se raspitivali za Kangu ove zime morati da sačekaju još neko vreme, pošto je vrlo verovatno da će Gabonac u klubu ostati barem do leta.

Naravno, Kangi će novi ugovor sa Zvezdom omogućiti i još bolje finansijske uslove od onih koje je do sada imao, a potvrda ovih informacija se očekuje odmah po njegovom povratku sa odmora.

Tokom zime bilo je određenih ponuda za ovog fudbalera, pominjali su se pojedini kineski klubovi, poput Tjanđin Tede, ali izgleda da Kangi odlazak u Kinu i nije bio baš primamljiva opcija u ovom trenutku, bez obzira na njihovu platežnu moć.

Ostanak Kange još neko vreme u klubu verovatno znači i da od dolaska Mirka Ivanića u redove Crvene zvezde nema ništa, a nedavno je i sportski direktor Mitar Mrkela otkrio da klub nije spreman da plati 1,7 miliona evra koliko BATE traži za crnogorskog reprezentativca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading