Podela bodova Intera i Lacija: Dobro izdanje SMS-a

Autor:

Sport

30.12.2017

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipe Intera i Lacija odigrale su bez golova u 19. kolu Serije A.

RepublikaFoto: instagram.com/official_sslazio
Serija A

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić odigrao je dobro za "nebesko plave", a u 83. minutu umesto njega na teren je ušao iskusni Nani.

Milinković-Savić je imao prvu dobru priliku na meču i to u 20. minutu utakmice. Srpski igrač snažno je šutirao, međutim njegov pokušaj odlično je odbranio Samir Handanovič.

Deset minuta kasnije Ivan Perišić imao je priliku, ali je njegov pokušaj odbranio Strakoša. Lacio je u nadoknadi vremena imao priliku, kada je Luis Alberto pogodio prečku. 

U nastavku meča, Inter je pokušao preko Borhe Valera, međutim Strakoša je ponovo bio na mestu. U 74. minutu dve prilike za ekipu Simonea Inzagija. 

Felipe Anderson je šutirao, a njegov pokušaj je odbranio Handanovič posle čega je usledio korner. Posle udarca iz ugla usledila je velika gužva u kaznenom prostoru, a Marko Parolo je pokušao da savlada Slovenca. On je i ovo odbranio, pa je na semaforu ostalo 0:0. 

Sergeja je u 83. minutu zamenio Portugalac Nani, ali promene rezultata, kao ni većih prilika nije bilo do kraja meča. 


Inter je nastavio sa slabim partijama i polako gube priključak sa Napolijem (sedam bodova manje), dok je Lacio peti sa 37 bodova i utakmicom manje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading