EKSKLUZIVNI VIDEO UNAKAŽENIH HRVATA: Ovako prolaze lažni grobari!

Autor:

Sport

31.12.2017

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska je neprijateljska zemlja Srbiji, bez obzira na sve pokušaje Srbije da spusti loptu na zemlju posle svih strahotnih dešavanja u proteklih više od četvrt veka. Iako je svet u vezi sa događajima u bivšoj Jugoslaviji presudio da su Hrvati bili agresori i da je Tuđman ratni zločinac, a Srbija i Slobodan Milošević nisu, naše komšije ostaju verne svojim ustaškim tradicijama i pokušavaju da nam zagorčaju život kad god mogu - kao što je bio slučaj i na našem poslednjem fudbalskom večitom derbiju, kada su hrvatski kriminalci pokušali da izazovu nerede.

Strahotne scene sa 156. večitog derbija

Na sreću, navijači Partizana su brzo prepoznali ustaše, pa su iste odvaljene od života i dobile ono što krvoloci i zaslužuju. Srpski telegraf i Republika.rs vam ekskluzivno prikazuju video unakaženih Hrvata, koji su, iako krvavi, odvaljeni od batina i poremećeni iz svoje ose, ipak prošli bolje nego što su zaslužili.

Da podsetimo, kako je pisao Srpski telegraf, Partizanov jug pokušao je da preuzme Splićanin Ante Firić (26), koji je u Beograd sa još petoricom Hrvata došao dan ranije na poziv navijačkih grupa "Jang bojs" i "Vandal bojs". Hrvati su bili smešteni u hotelu "Zira" u centru grada, a u njihovim sobama pronađena je droga.

Oni su zajedno skovali pakleni plan da napadnu jezgro navijača Partizana i uspostave prevlast na tribini, na koju su upali u drogiranom stanju! Umesto toga, "grobari" su ih unakazili od batina i gole do kože izbacili na atletsku stazu. Odatle ih je sprovela Žandarmerija, a ukupno 16 osoba završilo je na VMA, dok su trojica odbila lekarsku pomoć.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading