Ser Aleks čestitao Vengeru rekord: Fantastično dostignuće!

Autor:

Sport

01.01.2018

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni menadžer Mančester junajteda ser Aleks Fersugon odao je poštovanje svom velikom rivalu Arsenu Vengeru, pošto je francuski stručnjak nadmašio njegov rekord u Premijer ligi.

RepublikaFoto: instagram.com/sir.mufc
Ser Aleks Ferguson

Arsenal je poslednjeg dana 2017. godine igrao nerešeno 1:1 sa Vest Bromvič Albionom, a Vengeru je to bila 811. utakmica na klupi "tobdžija" u Premijer ligi. Ferguson je 810 puta vodio "crvene đavole" u prvenstvu Engleske.

Njih dvojica su tokom godina imali žestoke okršaje dok su se njihovi timovi borili na čelu Premijer ligi, ali je Ferguson ovoga puta u drugačijem tonu uputio poruku francuskom menadžeru.


- Čestitam Arsenu na tome što je nadmašio moj rekord od 810 utakmica u Premijer ligi. To je fantastično dostignuće koje je zahtevalo najviše standarde posvećenosti i profesionalnosti. Sumnjam da će njegov rekord, koliki god da bude, ikada biti nadmašen. Čestitam mu na zaista neverovatnoj karijeri i odličnoj službi fudbalu i Arsenalu - poručio je Ferguson u saopštenju koje je objavila Asocijacija menadžera.

Arsenal trenutno drži peto mesto na tabeli Premijer lige sa 38 bodova, 21 manje od vodećeg Sitija, a narednu utakmicu Vengerovi fudbaleri igraju u sredu kada dočekuju Čelsi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading